kamion

Oglas za rashodovanje (prodaju) starog kamiona - pogledaj

F0FD7FCA003D456BB032DD80AB9E10EA

S početkom nove školske 2021./2022. godine, započelo se sa uređenjem okoliša PŠ Povljana. Radovi na sanaciji ulazne terase koji su bili I. faza vanjske obnove zgrade Područne škole Povljana su privedeni kraju, te se započelo sa uređenjem okoliša PŠ Povljana.

Djelatnici tvrtke „Porat Povljana“ d.o.o. uklonili su borove od  kojih su neki predstavljali opasnost za učenike i zgradu škole, dok su drugi borovi uz malonogometno igralište uklonjeni kako bi se napravio teren za košarku, te su postavili nova ulazna vrata dvorišta škole, i novu zaštitnu mrežu uz malonogometno igralište.

h

Pred nama su Svi Sveti i Dušni dan, kada mještani posjećuju grobove svojih obitelji, prijatelja i znanaca, te će im polaganjem cvijeća i paljenjem svijeća odati dužnu počast i zahvalnost na njihovim posljednjim počivalištima. Djelatnici tvrtke Porat Povljana d.o.o. započeli su radove na uređenju mjesnog groblja kako bi i ove godine posljednja počivališta naših bližnjih predstojeće blagdane dočekala primjereno uređenog izgleda.

kanta

Obavještavaju se korisnici odvoza otpada da se od 09.06.2014. prestaje s odvozom običnih vreća za otpad. Ukoliko je količina otpada u kućanstvu veća od volumena posude, višak otpada korisnik je dužan odložiti u doplatnu vreću isporučitelja koju je moguće kupiti u sjedištu tvrtke ili zadužiti dodatnu posudu.

Poštovani korisnici usluge odvoza otpada!

Najavljujemo jesensku akciju odvoza glomaznog otpada na području općine Povljana.
Akcija će se provoditi od 13. listopada do 24. listopada 2014.g., u vremenu od 7,00 do 14,00 sati.

P3150518

Djelatnici Porat Povljana d.o.o. otpočeli su sa radovima pojačanog održavanja javnih i zelenih površina i održavanja i čišćenja obalnog pojasa.
U tijeku su planirani radovi: